Kategorier
Orienteringsguide

Utställning på Sjöbo konsthall

Projektet Sorg och hopp i omställning avslutas med en utställning på Sjöbo konsthall. Utställningen tar sig formen av en orienteringsguide och där vi med hjälp av både sorg och hopp navigerar genom olika plaster och där olika framtider kan anas. Vi orienterar oss genom platser som är påverkade av klimatförändringar, efterfrågan på alternativ energi, behov av eftertraktade metaller eller ett engagemang i lokala tillgångar. För att underlätta orienteringen genom dessa terränger i förändring har vi bland annat tagit fram en serie nya karttecken. Det som utmärker dessa är att de påminner oss om att terrängen är under förändring och kräver vår uppmärksamhet, omsorg och engagemang. Hur vi väljer att orientera oss i och igenom dem kommer också påverka vår och dessa platsers framtid.

Sjöbo konsthall 1 April – 19 Augusti 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *